Home > Mano tikslas > 2 savaitės pradžia

2 savaitės pradžia

June 1st, 2009

Pirmos savaitės rezultatus matavau ketvirtadienį, todėl didžiausias išbandymas manęs laukė savaitgalį. Aš nusprendžiau, kad jei ilsiuosi tai savaitgalį neplanuoju laikytis savo susikurtų taisyklių o visiškai atsipalaiduoju kaip įprastai.

Šeštadienį gurkšnodamas alų, užsimaniau kažko užkąsti. Pasistiprinau kaip reikiant, po to dar išgėriau alaus žodžiu vakaras buvo linksmas. Gerai, kad prieš miegą išgėriau apie 1,5litro vandens, tai ryte galvos visai neskaudėjo ir jaučiausi pakankamai energingas. Kad alkoholį reikia skiesti su vandeniu visai neseniai sužinojau, tada nesijaučia jokių pagirių, ir diena būna darbinga.

Nubudęs sumąsčiau pasidomėti apie alaus poveikį organizmo svoriui. Radau įdomių faktų, kad pats alus savyje neturi ingredientų, kurie turėtų atnešti man daug svorio, bet tai ką suvalgome išgėrę alaus didina mūsų masę. O kadangi alus skatina alkio jausmą ir norą valgyti, nusprendžiau alaus vartojimą savaitgaliais mažinti, atitinkamai padidinant brendžio sąnaudas :) Įrašus rašau atgaline data, t.y. jūs sužinote įvykius kurie yra 1 ~mėn. senumo, tai galiu pasakyti, kad kai teko gerti tik brendį tą vakarą, man nereikėjo nieko užkąsti, nei kebabų nei submarinų (majoneztepių), ryte jaučiausi iš tiesų puikiai.

Sekmadienį dėl linksmo savaitgalio apėmė kaltės jausmas nusprendžiau, kad reikia imtis pačio nemėgstamiausio dalyko, lengvo krosiuko :( Bėgant antrą ratą supratau ,akd turiu širdį, kuriai krosas nelabai patinka, tai pat plaučius, kurie irgi nėra linkę savintis daugiau oro, bei daugybę kitų skaudančių kūno vietų. Paskutinius ratus bėgau iš intuicijos ašarotom akim, nors tas bėgimas turbūt labiau pirminė ėjimą, bet apibėgau savo tikslą, rūbai šlapi – miegojau kaip kūdikis.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
2 savaitės pradžia, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
Categories: Mano tikslas Tags:
Comments are closed.
Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar