Home > Mano tikslas > 1 savaitė be kebabų ir mc donaldo

1 savaitė be kebabų ir mc donaldo

May 29th, 2009

Įkvėptas oratoriškos iškalbos pradėjau siekti užsibrėžtų tikslų. Vandenį gėriau per prievartą, pirmom dienom išgerdavau apytiksliai po 5 litrus vandens per dieną. Vanduo užkiša pilvą taip, kad nesinori nei per daug valgyti nei ką. Beje pradėjau valgyti pusryčius, ko anksčiau neesu niekada daręs, kėliausi tepiausi sumuštinius, kas man buvo super sunku, iškeisti miegą į darbą iš ryto :(.

Pusryčiai pasirodo yra svarbiausias valgymo etapas dienos eigoje, organizmas iš ryto būna labai aktyvus, pasisavina  daug medžiagų ir panašiai. Gerti tik nubudus vandenį iš ryto buvo sunku, bet gamintis pusryčius ir prisiversti juos suvalgyti, kai aš iš ryto niekada nevalgydavau buvo sunku. Šios taisyklės laikiausi. Pietų nelaukdavau su išalkęs kaip būdavo anksčiau tai buvo šioks toks pokytis. Pietums stengiausi valgyti kuo daugiau salotų ir įvairių daržovių. Užsisakinėjau grikių košę arba ryžių košę, esmė buvo užkišti skrandį, kad jausčiausi pavalgęs ir neprisivalgyčiau kaloringo maisto. Prisipažinsiu valgiau kada norėjau, bet ne tai ką norėjau :)

Įvairiausiais būdais bandžiau apgaudinėti savo organizmą, nes jis pajuto, kad dingo įprastinė “Miau” dozė, įvairūs sūreliai, lydytas sūris, bulvytės fri, Mc Donald’o maistas, pajuto, kad kažkur dingo riebūs produktai, o aš jį vis maitinu salotom ir daržovėm. Po pietų suvalgydavau po greipfrutą, jis kažkaip keistai veikia organizmą, kažkur skaičiau, kad degina riebalus, aš tik pajusdavau, kad pilve kažkas vyksta. Valgiau greipfrutus, nors jie buvo neskanūs, bet tikėjau, kad jie padeda :)

Sunkiausia buvo kai pradėdavau galvoti, kad gal reikėtų ko nors riebaus užvalgyti, bet sugebėjau atsilaikyti, nors prisipažinsiu nebuvo lengva. Svoris krito nežymiai 0,5kg po pirmos savaitės, bet tai buvo įrodymas, kad tikslo siekiu.

Ate kebabai :)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1 savaitė be kebabų ir mc donaldo, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
Categories: Mano tikslas Tags:
Comments are closed.
Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar