Home > Mano tikslas > Projektukas

Projektukas

May 28th, 2009

Savo užsibrėžtus tikslus pradėjau įgyvendinti prieš 1,5mėn., nutariau su rezultatais ir savo progresu / regresu dalintis tik dabar, nes nežinojau kaip ilgai man pavyks laikytis nustatytų savo tikslų, ar šis bandymas nežlugs ir panašios baimės kamavo mane.

Kaip minėjau, viskas prasidėjo, kai teko perklausyti vieną audio įrašą, kuriame buvo pasakojama, kaip atsikratyti nereikalingų kilogramų ir nevergauti maistui. Sudomino įrašas dėlto, kad neliepė laikytis jokių dietų, tuo labiau pabrėžė, kad jei norėsi valgyt tai valgyk ir nevaržyk savęs, nes kiekvienas suvaržymas sugrįžta vėliau su dviguba jėga. Tik liepė atsisakyti tam tikrų maisto produktų ir stengtis valgyti kuo daugiau daržovių ir įvairių vaisių. Prisipažinsiu anksčiau, niekada nebuvau susimastęs ką aš valgau ir kaip tai įtakoja mano savijautą.

Visas “Fast Food” maistas yra labai kenksmingas, nes jis yra sunkiai virškinamas ir dalis nesuvirškinto maisto nueina i riebalus, kartais dar užsuku i mc donalds, bet ne taip dažnai kaip anksčiau, nors pieno kokteiliai skanūs :) Kebabų vartojimas taip pat sumažintas ženkliai. Kiti produktai kurių vartojimas sumažėjo: bulvių traškučiai, kepta vištiena, “Miau” pieno kokteiliai, saldi varškė(valgau tiesiog varškę), lydytas sūris(vartoju baltą sūrį), įvairios dešrelės(pieniškos, medžiotojų), bulkutės, pyragai. Sąrašą papildysiu kenksmingais produktais kai juos prisiminsiu. Šia tema planuoju įkelti kelis filmus, kuriuos pažiūrėję patys pamatysit aiškiai apie maisto rinką,ir valgymo įpročius.

Projekto pradžia

  • Ūgis 186cm
  • Svoris 103,5kg
  • Projekto trukmė nuo balandžio 12dienos iki rugsėjo 1d.

Tikslai

  • Svoris 86kg, pradanginti 17,5kg.
  • Gerai jaustis sužinoti iš jūsų kažką naujo.

Startas!!!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Projektukas, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Categories: Mano tikslas Tags:
Comments are closed.
Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar